AGRAÏMENTS

Efis es possible gràcies a l’ajut de moltes persones que han dedicat hores i esforços a que el centre de fisioteràpia per fi estigués en funcionament.

En primer lloc Manel Paz Pare i Toni González, que han intervingut en la dura feina de transformar el pis en consulta: en picar el terra, en fer la distribució, en posar pladur, pintar…. en fi, el 90% de tota la feina.Impossible realitzar-ho sense ells dos. Moltes gràcies.

També al Marc Montoya, l’arquitecte tècnic que ha posat firma perquè tot fos legal i estigués en ordre.

Al Jose Luis que ens va ajudar en el projecte, al Liu que també va estar disposat a portar càrrega amb el seu cotxe, al Roger que amb els seus consells va facilitar-nos tota la feina de papers a l’ajuntament… I al Bernat que va aguantar una setmaneta més abans de sortir perquè la part més complicada estigués a punt!

Pel que fa al contingut, agraïr al Joan Casahuga tots els vídeos que vam fer plegats a clubsalutonline i que ara formen part de fisoterpiaefis.com/clubsalutonline.

Finalment, també agraïr la confiança de tots aquells/aquelles pacients que ens heu seguit durant molts anys allà on hem estat treballant… Sense vosaltres Efis no seria una realitat!

Moltes Gràcies!


Powered by WordPress. Designed by WooThemes