Com entrenem a efis

Els entrenaments personals que realitzo a efis son una mica diferents a la resta d’entrenaments que podeu trobar.
L’espai d’entrenament és reduït, el material limitat, i no hi ha dutxa ni tovalloles netes per a cada client.
Això que, en un principi, podria semblar una debilitat, crec que en realitat és una fortalesa. Què vull dir amb això? Doncs, bàsicament, que no hi ha distraccions innecessàries.
Els entrenaments es realitzen pensant en millorar la vostra salut, ja sigui aconseguint una millora en la forma física, una potenciació de la musculatura abdominal, un guany de flexibilitat, un increment de la força…
Cada pacient té els seus objectius, però el bàsic és millorar la salut. I això, a part d’entrenament, també és fisioteràpia.
L’espai reduït i la utilització d’un material molt bàsic és positiu perquè, en general, la intenció és complementar en un menor o major grau l’entrenament amb exercicis a casa.
I que teniu a casa? Bàsicament , una habitació on posar una colxoneta, alguna goma per treballar la resistència, el vostre propi cos… perfecte, doncs ja ho tenim tot per millorar.

En funció dels objectius de cada persona, l’entrenament l’adapto dins de les possibilitats que tenim. Les opcions actuals son aquestes (podeu enviar-me mail o omplir el formulari si voleu informació de preus i disponibilitat):

  • 1 dia/setmana i planificació setmanal si cal
  • 2 dies/mes i planificació pels quinze dies
  • 1 dia al mes i planificació mensual

Podriem resumir les opcions d’entrenament en tres branques:

1- salut: pacients que necessiten realitzar exercici personalitzat per un problema de salut concret: problemes lumbars, molèsties als genolls, rehabilitació d’una lesió de llarga durada, baixa forma física…

2- pèrdua de pes: aquells/es que volen complementar una dieta o un canvi en l’alimentació amb activitat física adaptada a les seves necessitats i que puguin realitzar també a casa o al gimnàs.

3- esport: esportistes que comencen a córrer o s’inicien en algun esport, d’altres que practiquen un esport concret i volen millorar gràcies al treball complementari, esportistes que necessiten una planificació mensual per no anar perduts…

Com és la primera sessió d’entrenament?

  • Realitzem una entrevista inicial per analitzar objectius, problemes de lesions, disponibilitat horària, historial esportiu…
  • Depenent de la opció:
    • agafem dades antropomètriques: % de greix i de múscul, pes, perímetres…
    • fem algun test per valorar la capacitat muscular i aeròbica
  • Plantegem la progressió del entrenament

Doncs segurament ara ja teniu una idea més clara de com son el entrenaments a efis. La veritat és que ja fa més de 5 anys que els estem realitzant, amb la lògica evolució dels espais per on em estat i del que demanava la gent, però amb molt bons resultats. De fet, en els propers dies penjaré alguna entrevista amb clients que venen a entrenar a efis i com els hem ajudat a assolir els seus objectius. Molt interessants!

Les places d’entrenament de les que disposo actualment son força limitades, però si us voleu informar no dubteu en enviar-me un mail o omplir el formulari i busquem solucions!!

No comments yet.

Deixa un comentari

Powered by WordPress. Designed by WooThemes