DUBTES FREQÜENTS

1. Quantes sessions he de venir?

Les mínimes possibles. La nostra manera de treballar no pretén que vinguis cada setmana , si en un temps raonable no et podem ajudar, t’aconsellarem un altre professional o replantejarem quines altres opcions hi ha.


2. I si veig que em va bé venir cada setmana?

Doncs cap problema. Si el que fem et va bé, t’ho pots permetre i trobem una estona cada setmana, ens podem anar veient.


3. Em fareu mal al tractar la lesió?

En general no. La fisioteràpia no ha de ser dolorosa. És cert que hi ha lesions que al tractar-les poden ser més doloroses, però nosaltres creiem que si et fem mal, el cervell encara bloqueja més la zona a tractar i costa més aconseguir millorar.

4. Em posareu només màquines?

No. Només treballem amb una màquina, la capenergy que és radiofreqüència i que funciona molt bé. I només la posem , màxim 20′, quan creiem que és necessari. Tractem a la camilla amb diferents tècniques de teràpia manual o bé fent exercici terapèutic

5. Explica’m com és una sessió?

Primer realitzarem una entrevista, una anamnesi i una exploració per saber quin problema hi ha o per contrastar-ho amb algun diagnòstic mèdic. A partir d’aquí plantegem i realitzem el tractement que creiem més adient seguint les pautes que hem comentat abans. Entendre què ens passa també és una part molt important del tractament.

6. Quan dura la sessió?

En condicions normals 55′-1h.

7. Sóc d’una mútua, treballeu amb alguna?

No. Només fem tractaments privats. Però a vegades hi ha ssegurances o mútues que et permeten triar al fisio que vols i us abonen el preu del tractament. En aquests casos fem un pressupost sense cap problema.

8. Quin preu té la sessió?

Pot variar en funció de si és una sessió aïllada o varies sessions. Però el preu està entre 33€ i 38€. Es pot pagar en efectiu o per bizum.

9. Com puc contactar amb vosaltres?

La manera més eficaç és mitjançant el whattsapp. Trobareu la icona directe a cada pàgina per enviar-me whattsap direcre. També podeu trucar o enviar email, però per whattsapp us atendrem abans ja que els contestadors dels telèfons mòbils fallen molt.

Manel Paz 646278329. Romina Teixidó 606614869

Powered by WordPress. Designed by WooThemes