EXERCICIS PER POSAR-TE EN FORMA 1. LLIÇÓ 3

Tercera lliçó del curs de posar-se en forma nivell inicial. Avui ja farem dos tabatas. I una volta a un circuit senzill en mig de tabata i tabata. Mica en mica anem incrementant la intensitat, penseu que els tabatas són exercicis d’alta intensitat, i tot i que duri poca estona, ja comencem a activar el cor i el sistema muscular de manera significativa.

Tots els exercicis que fem ja els coneixeu, els hem fet en les dues classes anterior i ja els podeu anar perfeccionant.

El primer tabata combina l’exercici d’aixecar genolls per activar els sistema cardiovascular amb la postura de treball abdominal isomètric de la planxa. Quan aixequeu genolls, recordeu de donar la màxima velocitat que us permeti el vostre estat de forma, i al fer la planxa sempre buscar la col·locació correcte i mantenir el ritme respiratori.

El circuit són vuit exercicis: pas al costat, tríceps a la cadira, aixecar la cadera, fer pas enrere alternant cama, el tríceps get up de genolls o sense (en funció de la vostra forma física) les planxes laterals i finalment l’exercici de obrir una cama al costat mantenint l’equilibri, per treballar els glutis. Si us trobeu bé, podeu fer dues voltes.

Finalment acabarem després de descansar un minut amb l’últim tabata: squat jump, on treballem fort les cames i el cor, i el plank balance, on tornem a posar a prova els nostres abdominals amb un xic més de dificultat que abans.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes