QUÈ FEM

massatge-terapèutic

MASSATGE TERAPÈUTIC

Maniobres de massatge per relaxar la musculatura, eliminar contractures i oxigenar els teixits. Poden ser el tractament principal o un complement a d’altres teràpies per ajudar a recuperar de la lesió. També fem massatge de descàrrega pre i post competició.


rx-turmell

REHABILITACIÓ DE LESIONS

Tractament i planificació d’un procés de rehabilitació d’una lesió de mitja o llarga durada. Amb tècniques manuals i exercici terapèutic, l’objectiu és completar totes les fases de la recuperació.


DRENATGE LIMFÀTIC

Maniobres de massatge suau, encaminades a millorar la circulació sanguinia i limfàtica. Ideal per cames amb mala circulació, dones embarassades o per drenar lesions en fase post aguda.


hipopressius- quadrupèdia

EXERCICI PERSONALITZAT

Exercici adaptat a les teves necessitats. Exercicis terapèutics que t’ajuden a millorar la teva forma física i la teva salut, a cuidar l’esquena i a reforçar la zona abdominal. Tècniques específiques com l’streching global actiu o els hipopressius.


recuperació-pscina

REHABILITACIÓ AQÜÀTICA

Amb colaboració amb el gimnàs Nat’s, planifiquem la recuperació a l’aigua d’aquelles lesions que es poden beneficiar del medi: pròtesis de genoll i maluc, esquinços de turmell i genoll, problemes d’esquena…


psiconeuroinmunologia

PSICONEUROINMNOLOGIA

Consisteix en valorar el cos com un conjunt de sistemes relacionats: psique, sistema nerviós, sistema hormonal i endocrí… i mitjançant canvis d’hàbits alimentaris, d’activitat física, suplementació…intentar que tot treballi en ordre per aconseguir una salut integral.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes